Toggle חפש

Magnum logo

מגנום

חווית הפינוק בגלידה – השילוב של שוקולד עבה ואיכותי עם גלידת שמנת משובחת מייצר את התענוג האולטימטיבי של מגנום.

תולדות גלידת הפרימיום

ב-1989 יוניליוור השיקה את מגנום ברחבי העולם ומיתגה אותו כגלידת הפרימיום הראשונה למבוגרים, המוגשת על מקל. בישראל המותג הושק ב-1993 על ידי גלידת שטראוס. ייחודו של מגנום הוא באיכות רכיביו הגבוהה: בשוקולד שמצפה את שלגוני המגנום, אחוז מוצקי הקקאו, הרכיבים העשירים והתוספים האיכותיים. 

חדשנות מוצרית 

מדי שנה, מגנום מקפיד לחדש ולהשיק סדרות מוצרים חדשות, שמייצרות ריגוש ומעניקות לצרכנים ערך מוסף.

ב-2003 הושקה סדרת "מגנום יצרים", מהדורה מיוחדת בטעמים בלתי צפויים - נקמה, תשוקה, תאווה, סקרנות וקנאה, ב-2005 הושקה סדרת "מגנום חושים", שכללה 5 מוצרים בהתאם למספר החושים וב-2006 נערכה השקה מחודשת למותג: הלוגו של מגנום עודכן, האות M הוטבעה על ציפוי השוקולד, והמקל והאריזות שודרגו.

ב-2007 הושקה סדרת "מגנום ORIGIN", שכללה שני מוצרים חדשים ששמם נגזר ממקור פולי הקקאו מהם עשוי ציפוי השוקולד: מגנום "קלאסיק חוף השנהב" ומגנום "מריר אקוודור".

Magnum Cream Cream


ב-2008 הושקה סדרת "מגנום DESIRE", סדרה שייחודה בתוספים בתוך הגלידה - גדולים, טעימים ומפנקים. בסדרה שני מוצרים: מגנום DESIRE "שוקולד צ'אנקס" ומגנום DESIRE "שקדים שוקולד". ב-2009 ו-2011 נוספו עוד שלושה שלגונים לסדרת DESIRE: "פרי יער ושוקולד", "פרלינים ואגוזים" ו"פרלינים ותפוז".
ב-2010 הושק בישראל השלגון המוזהב הראשון בעולם - MAGNUM GOLD, גלידת וניל עם ריפל ריבת חלב בציפוי שוקולד חלב ושוקולד מוזהב.
Magnum Gold

ב-2012 הושקו מגנום INFINITY "שוקולד וקרמל" ומגנום "דאבל שוקולד עם נוגט", פרי פיתוח מקומי. ב-2013 הושק שלגון מגנום טריפל, ולצידו מגנום "פינק פרי יער" ומגנום "בלאק אספרסו", תחת הקונספט כל רגע והגלידה שלו: מגנום "בלאק אספרסו" לצד המתוחכם, ומגנום "פינק פרי יער" לצד היותר שובב.
ב-2014, לרגל חגיגות 25 שנה למותג, הושק מגנום "סילבר" בטעם וניל גנאש שוקולד בציפוי כסוף מהודר, ולצידו מגנום בראוניז המפנק. ב-2015 הושקה סדרת מגנום "Patisserie", שלגוני גלידת שמנת משובחת בטעמי קינוחים אהובים: מגנום קרם ברולה בציפוי שוקולד חלב מעולה ושברי סוכר מקורמלים ומגנום טירמיסו בציפוי שוקולד מריר מעולה ושברי עוגיות.

Magnum ice cream packaging

ב-2016 נוספו עוד שני טעמים מפנקים בסדרת מגנום Patisserie": מגנום פיסטוק בציפוי שוקולד חלב מעולה ושברי פיסטוקים ומגנום אגוז לוז בציפוי שוקולד חלב מעולה ושברי אגוזי לוז. 
ב-2017, הושק מגנום דאבל, הדור החדש של המותג מגנום. סדרת מגנום דאבל עשירה ומפנקת במיוחד, והיא כוללת את מגנום דאבל שוקולד – גלידת שמנת קטיפתית עטופה בקרם בטעם שוקולד ושכבה שוקולדית מפנקת, ומגנום דאבל קרמל – גלידת שמנת קטיפתית עטופה בקרם עשיר בטעם קרמל ובשכבה שוקולדית מפנקת. 

Magnum Main Banner

Replace this image
חזרה למעלה